ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

02.24.2020

Η εταιρία Σ. ΚΑΛΑΪΤΖΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. Μεγάλος Χορηγός στη Boat & Fishing Show 2020!

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία Σ. ΚΑΛΑΪΤΖΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. Μεγάλος Χορηγός στην Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2020, 6 – 8 Μαρτίου, Helexpo Maroussi.

Η εταιρία Σ. ΚΑΛΑΪΤΖΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. που από το 1950 και για τρεις γενεές πρωτοπορεί στο χώρο της θάλασσας και του ψαρέματος, θα μας παρουσιάσει από κοντά όλα της τα νέα προϊόντα υψηλών απαιτήσεων από 17 χώρες του κόσμου, τα οποία εξασφάλισε αποκλειστικά και μόνο για εμάς!

Οι προτάσεις της περιλαμβάνουν μία ευρεία γκάμα κορυφαίων εταιριών όπως: BALZER,  RAPALA,  WILLIAMSON,  LUHR JENSEN,  TORTUE,  BLUE FOX,  HAYABUSA,  OMOTO,  BALSAX,  STRIKE PRO,  CARP ZOOM,  PREGIO, RAGLOU, TOP SECRET … οι οποίες εμπιστεύτηκαν την αποκλειστική αντιπροσώπευσή τους στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ιδιαίτερης μνείας χρίζει η εταιρεία PREGIO η οποία συνδυάζοντας την ποιότητα κατασκευής, την άμεση διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών της και τις χαμηλές τιμές πέτυχε να βρίσκεται σε περίοπτη και αξιοζήλευτη θέση στην αγορά, μιας και τα είδη της φτάνουν στα χέρια μας απ’ ευθείας από το εργοστάσιο παραγωγής, χωρίς μεσάζοντες.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image