Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

02.19.2023

Η ΕΚΟ Χρυσός Χορηγός στην Έκθεση BOAT & FISHING SHOW 2023

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η EKO στηρίζει ως χρυσός χορηγός την έκθεση “BOAT & FISHING SHOW 2023”, ενισχύοντας έναν σημαντικό θεσμό του κλάδου των σκαφών και της συνολικής θαλάσσιας δραστηριότητας.

Με πολυετή εμπειρία στην εξυπηρέτηση και τροφοδοσία σκαφών αναψυχής με καύσιμα που φέρουν την Εγγύηση ΕΚΟ, αλλά και με εξειδικευμένα λιπαντικά EKO Marine, η κορυφαία εταιρία εμπορίας καυσίμων συμμετέχει στη φετινή έκθεση δημιουργώντας με ένα δυναμικό περίπτερο.

Μέσω αυτού, αναδεικνύει την εξειδίκευσή της στον τομέα του Leisure Marine και των λιπαντικών που προορίζονται για yachting, σκάφη αναψυχής και αλιείας, ενώ πλήθος κόσμου μπορεί να ενημερώνεται καθημερινά για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στην εξυπηρέτηση των κατόχων σκαφών αναψυχής, με ποιότητα, συνέπεια και αμεσότητα.

Παράλληλα, παρουσιάζεται όλη η γκάμα των τεχνολογικά προηγμένων καυσίμων για κινητήρες σκαφών που προσφέρουν καλύτερες αποδόσεις και εξοικονόμηση καυσίμου, καθώς και η εξειδικευμένη σειρά των κορυφαίων λιπαντικών EKO MARINE για την εξασφάλιση της αξιοπιστίας του κινητήρα. Οι επισκέπτες πληροφορούνται και για το νέο, εξαιρετικά πρωτοπόρο πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών, ΕΚΟ SMILE. Με το ΕΚΟ Smile κάθε αγορά στα συνεργαζόμενα πρατήρια ΕΚΟ, μετατρέπεται σε Smile πόντους που μπορούν να εξαργυρωθούν σε μοναδικά προνόμια, προσφορές και εμπειρίες.

Η BOAT & FISHING SHOW 2023 πραγματοποιείται από 9-12 Μαρτίου στο MEC Παιανίας. Όπως κάθε χρόνο, έχουν δώσει το ετήσιο ραντεβού τους εταιρίες σκαφών, εξωλέμβιων μηχανών, ηλεκτρονικών, ναυτιλιακών, ειδών αλιείας, υποβρύχιας αλιείας, καταδυτικών κέντρων, σχολές ταχυπλόων, water sports και όλος ο κόσμος της θάλασσας, προκειμένου να  παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα, αλλά και αυτά που ήδη γνωρίζετε.

Αποτελεί µία πολυεπίπεδη εκδήλωση που καλύπτει σχεδόν όλους τους κλάδους της θαλάσσιας δραστηριότητας, αφού ο επισκέπτης -αξιοποιώντας το ίδιο εισιτήριο- μπορεί να ξεναγηθεί και στις άλλες Εκθέσεις που διοργανώνονται ταυτόχρονα, δηλαδή στην SEA & TOURISM EXPO για το Θαλάσσιο Τουρισμό, στην WATERSPORTS EXPO για τους λάτρεις των Θαλάσσιων Σπορ, αλλά και στην SPEARFISHING EXPO για την Υποβρύχια Αλιεία και την Ελεύθερη Κατάδυση.

Η ΕΚΟ, με πολυετή παρουσία στην εξυπηρέτηση και τροφοδοσία σκαφών αναψυχής και παρουσία σε περισσότερα από 160 σημεία σε νησιά του Αιγαίου, Ιονίου ή σε παράκτιες περιοχές σε όλη την Ελλάδα, με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, παρέχει – ως χρυσός χορηγός – τα εχέγγυα για την επιτυχία και της φετινής “BOAT & FISHING SHOW 2023”!

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης:

Πέμπτη/Παρασκευή: 15:00- 21:00

Σαββατοκύριακο: 10:00- 21:00

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά ανά 30′ από μετρό ΣΤΑΘΜΟΣ «ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ»

Πληροφορίες / Συμμετοχές: https://www.boatfishingshow.gr/

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED