Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 13-16 MARCH 2025

02.23.2020

Xanthi Spearfishing Club | Υποβρύχια Αλιεία

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Υποβρύχιων Αλιέων Ανατολικής Μακεδονίας, Θράκης και Θρακικού Πελάγους – Xanthi Spearfishing Club συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi.

Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Υποβρύχιων Αλιέων Ανατολικής Μακεδονίας, Θράκης και Θρακικού Πελάγους, ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 2011 ως Xanthi Spearfishing Club. Αποτελεί σημείο αναφοράς για τους υποβρύχιους αλιείς της Β. Ελλάδας και έχει καταφέρει να συμβάλει στην αλλαγή κουλτούρας και νοοτροπίας των 150 και πλέον μελών του, αλλά και να συσπειρώσει όλους όσους αγαπάνε την υποβρύχια αλιεία.

Τον σύλλογο Ερασιτεχνών Υποβρύχιων Αλιέων Ανατολικής Μακεδονίας, Θράκης και Θρακικού Πελάγους – Xanthi Spearfishing Club θα βρείτε στο περίπτερο D.81

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

TO BE ANNOUNCED

SUPPORTED BY

TO BE ANNOUNCED

MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED