Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 13-16 MARCH 2025

03.06.2024

Volcano Bubbles Diving School

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το Volcano Bubbles Diving School συμμετέχει στην έκθεση Scuba Dive Expo που πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την διπλή έκθεση Sea & Tourism Expo – Boat & Fishing Show, 7-10 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Το όνομα “Volcano Bubbles Diving School” ενσωματώνει όλα όσα αντιπροσωπεύουμε. Οι φυσαλίδες παράγουν υποβρύχια οι αυτοδύτες, αλλά η Νίσυρος είναι ένα ενεργό ηφαίστειο που παράγει επίσης αέρια που προέρχονται από την καρδιά της γης, παρέχοντας θρεπτικά συστατικά για τους υδρόβιους οργανισμούς και μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε και να παρατηρήσουμε αυτή την εκπληκτική διαδικασία.

Αποκαλούμε τους εαυτούς μας σχολή καταδύσεων επειδή μας αρέσει να διδάσκουμε όσο και τις καταδύσεις για διασκέδαση και πάντα επικεντρώνομαι στη διδασκαλία ασφαλών πρακτικών κατάδυσης.

Η Νίσυρος είναι μια από τις λίγες τοποθεσίες στον κόσμο που μπορείτε να επισκεφθείτε ένα ενεργό ηφαίστειο υποβρύχια αλλά και να περπατήσετε μέσα στον κρατήρα στην ξηρά.

Σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, η Νίσυρος δημιουργήθηκε από τον Ποσειδώνα, τον θεό της θάλασσας. Θα ήταν λογικό ένα νησί που δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον θεό της θάλασσας να είναι ένας καλός καταδυτικός προορισμός.

 

Σχετική εικόνα

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

TO BE ANNOUNCED

SUPPORTED BY

TO BE ANNOUNCED

MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED