Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

03.10.2017

TOTEM RIBS

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η TOTEM RIBS στη Boat & Fishing Show 2017

Η ΤΟΤΕΜ RIBS είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των φουσκωτών σκαφών.  Σκοπός της είναι η κατασκευή ποιοτικών φουσκωτών σκαφών με έμφαση στο design, την οικονομία και τις επιδόσεις.

Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά από τη διεθνή αγορά έτσι ώστε να παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια και ταχύτητα. Όλη η σειρά της κατασκευής γίνεται στο ναυπηγείο της εταιρείας, από τον σχεδιασμό των Hull έως και την τελευταία λεπτομέρεια στα εσωτερικά των σκαφών.

Στη Boat & Fishing Show θα δούμε από κοντά το εντυπωσιακό TOTEM TM – 69, ένα φουσκωτό 7,80 μέτρων το οποίο ενσωματώνει ότι ένα σύγχρονο σκάφος θα πρέπει να προσφέρει. Η μοντέρνα σχεδίαση και η ποιοτική κατασκευή εγγυάται μια πολύ καλή “μαλακή” και οικονομική πλεύση. Η γάστρα του σκάφους με τα δύο αεριζόμενα steps επιτρέπει να επιτυγχάνονται πολύ καλές επιδόσεις ακόμα και με μικρούς κινητήρες.

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor