Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

03.13.2016

Techmonfil – Κ.Τριαντης & ΣΙΑ Ο.Ε.

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρεία TECHMONFIL στην Έκθεση Ψάρεμα – Σκάφος Boat & Fishing Show 2016.

H Techmonfil τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί στην Ελλάδα ως η κυρίαρχη και πιο αξιόπιστη μονάδα παραγωγής μονόινων συνθετικών ινών.

Με τον εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων της, με νέες επενδύσεις σε παραγωγικό εξοπλισμό, ποιοτικό έλεγχο (ΕΝ ISO 9001:2000) και εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού σήμερα είναι μία από τις πιο σύγχρονες εταιρείες παραγωγής πετονιάς στον κόσμο.

Στην Boat & Fishing Show 2016 θα είναι εκεί με όλη τη γκάμα των προϊόντων της , όπως τα πλέον επιτυχημένα brands TRINYLONNAUTILONFLEXONYL, TERRALINE, DACRON, CARBOFIL αλλά και ένα πολύ δυνατό ολοκαίνουργιο brand TUNA FIGHTER.

Οι άνθρωποι της εταιρίας θα είναι εκεί για να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία σχετικά με τo κεφάλαιο «πετονιά».

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor