Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.18.2020

Σύλλογος ΝΑΥΤΙΛΟΣ Λάρισας | Υποβρύχια Αλιεία

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Ο Σύλλογος ΝΑΥΤΙΛΟΣ Λάρισας συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi!

Ο Σύλλογος ΝΑΥΤΙΛΟΣ Λάρισας ιδρύθηκε το 1994 από μία ομάδα ανθρώπων που είχαν πρώτα απ’ όλα αγάπη για τη θάλασσα.

Πολύ σύντομα αυτή η προσπάθεια βρήκε θετική ανταπόκριση από αρκετούς φίλους της θάλασσας. Η πρώτη σημαντική μας δραστηριότητα ήταν η απελευθέρωση της θαλάσσιας περιοχής του Αγιοκάμπου για αυτόνομη κατάδυση.

Κάθε χρόνο ο Σύλλογος ΝΑΥΤΙΛΟΣ πραγματοποιεί αγώνες υποβρυχίου ψαρέματος, σκοποβολής και άπνοιας. Ακόμα διοργανώνονται εκδρομές και σεμινάρια με καταξιωμένους ομιλητές για την ενημέρωση των μελών του συλλόγου.

Σκοπός του συλλόγου είναι να αυξήθουν τα μέλη για να υπάρχει μία πιο δυνατή φωνή απέναντι σε όσους μάχονται κατά της ερασιτεχνικής αλιείας. Το ΔΣ του συλλόγου σας καλεί λοιπόν όλους εσάς που αγαπάτε τη θάλασσα να έρθετε κοντά τους!

Το Σύλλογο Ναυτίλος Λάρισας θα τον βρείτε στο περίπτερο D.79-D.81

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor