Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.13.2024

Σχολή Ελεύθερης Κατάδυσης Freedivers Academy

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

H σχολή ελεύθερης κατάδυσης Freedivers Academy συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα– Boat & Fishing Show 2024, 7-10 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

H σχολή ελεύθερης κατάδυσης Freedivers Academy, παρέχει εκπαίδευση με υψηλά standards σε υποβρύχιους κυνηγούς και ελεύθερους δύτες.

O Master Instructor Trainer, Σάκης Μπάτσος στον οργανισμό Pure Apnea, Instructor στους οργανισμούς Cmas, Eouda & Fdi και Instructor ψαροντούφεκου στον οργανισμό SSI, εγγυάται την εξέλιξη σας.

Μετά από 20 plus χρόνια στο χώρο της ελεύθερης κατάδυσης και έχοντας διατελέσει μέλος ως αθλητής στην εθνική Ελλάδος, έχουμε τη γνώση και την εμπειρία στο κομμάτι της εκπαίδευσης στην ελεύθερη κατάδυση και το ψαροντούφεκο.

Το όραμα της σχολής μας είναι να μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις μας σε κάθε υποψήφιο μαθητή, από τις βασικές αρχές της ελεύθερης κατάδυσης μέχρι και το επίπεδο των υποψήφιων εκπαιδευτών και όλα αυτά με μία ανάσα.

Επίσης η σχολή διαθέτει μία γκάμα σεμιναρίων για υποβρυχίους κυνηγούς και ελεύθερους δύτες.

Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε απόψεις.

 

Σχετική εικόνα

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor