Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

03.23.2019

Rent A Boat Glaridis

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία Rent A Boat by Glaridis συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2019, 29-31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi.

Η Εταιρεία μας ασχολείται με την ενοικίαση σκαφών αναψυχής, canoe – Kayak και Sup. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στα θαλάσσια σπορ και βλέποντας τις ανάγκες της αγοράς δημιούργησε την Εταιρεία Rent A Boat (Rent a Rib) με ενοικιάσεις  σκαφών αναψυχής.

Ο Βαγγέλης Γλαρίδης, με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στο λιανικό εμπόριο χειμερινών και θαλάσσιων σπορ και πάνω από 40 χρόνια ως αθλητής ιστιοπλοΐας και θαλασσίων σπορ, γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς, δημιούργησε το Rent A Boat (Rent a Rib).
Το Rent a Boat θα σας ταξιδέψει με ασφάλεια και άνεση στην Ελλάδα, προσφέροντάς σας αξέχαστες διακοπές με την ενοικίαση φουσκωτών σκαφών, μηχανοκίνητων σκαφών, ιστιοπλοϊκών σκαφών καθώς και Canoe Kayaks SUP από τη γαλλική εταιρεία RTM (RotoMod).

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor