Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.13.2020

PSS Worldwide (Professional Scuba Schools)

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η PSS Worldwide (Professional Scuba Schools) συμμετέχει στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi!

Η PSS Worldwide, ένας από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς οργανισμούς εκπαίδευσης δυτών με καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα, ήρθε και στην Ελλάδα.

Μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες ανάπτυξης σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και τη Νότια Αμερική, η PSS Worldwide φέρνει με ενθουσιασμό τη μοναδική της τεχνογνωσία πάνω στην εκπαίδευση των δυτών.

Η PSS είναι γνωστή για την καινοτομία και τη δημιουργικότητά της ως ο πρώτος οργανισμός εκπαίδευσης δυτών που χρησιμοποιεί εξολοκλήρου ηλεκτρονική εκμάθηση (e-learning).

Στα μέσα της δεκαετίας του ’90 η PSS εισήγαγε το πρωτοποριακό για την εποχή εκπαιδευτικό σύστημα EVO, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα φτιαγμένη ειδικά για την εκπαίδευση των δυτών. Από τότε όλοι σχεδόν οι οργανισμοί ακολούθησαν το επαναστατικό της παράδειγμα. Με αυτόν τον τρόπο, η PSS απλοποίησε το έργο του εκπαιδευτή λανσάροντας:

– Ψηφιακά εγχειρίδια
– Πλήρη βίντεο
– Online tests και μαθήματα
– Logbooks
– Άμεση ενεργοποίηση
– Διορθωτικά μαθήματα
– Εικονικές τάξεις
– Έκδοση πιστοποίησης

Οι Μέθοδοι Διδασκαλίας που συστήνονται ‘’Flipped Teaching Concept’’ & ‘’Διδασκαλία σε 360°’’ χαρίζουν μεγάλη ευελιξία στο μαθητή γιατί εστιάζουν στις ανάγκες του. O εκπαιδευτής λειτουργεί περισσότερο σαν μέντορας. Επίσης η PSS είναι υπεύθυνη για την εκπαίδευση των δυτών σε κάθε επίπεδο και δραστηριότητα ικανοποιώντας τις απαιτήσεις τους.

Η PSS Worldwide με σύνθημα “Dive Evolution” προσφέρει ευέλικτη, εύχρηστη και οικονομική εκπαιδευτική κατάρτιση. Οι εκπαιδευτικές σειρές για καταδύσεις αναψυχής (recreational diving), ελεύθερες καταδύσεις (freediving), τεχνικές καταδύσεις (technical diving) & καταδύσεις ασφάλειας (emergency) ικανοποιούν τα πρότυπα ISO, EU και RSTC σε περισσότερες από 12 γλώσσες.

“Το πιο σημαντικό στοιχείο για την εκπαίδευση των δυτών σήμερα είναι να τους προσφέρουμε την ευκαιρία να μάθουν με έναν τρόπο που ταιριάζει καλύτερα στο δικό τους τρόπο μάθησης”, δηλώνει ο Giuseppe Minopoli, Διευθύνων Σύμβουλος της PSS Worldwide. “Αν ένας οργανισμός εκπαίδευσης είναι επικεντρωμένος στο παρελθόν ή στο κέρδος, χάνει την ευελιξία για εξέλιξη. Η PSS επικεντρώνεται μόνο στην εξέλιξη. Διαρκώς αλλάζουμε και μεγαλώνουμε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των εκπαιδευτών μας, των καταδυτικών κέντρων και των μαθητών μας. ”

H PSS Worldwide αποτελεί την εξέλιξη στην κατάδυση και συνεχίζει να καινοτομεί πάνω στον τρόπο που εκπαιδεύονται οι δύτες.

Θα βρείτε την PSS Worldwide στο περίπτερο C.24

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor