Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 13-16 MARCH 2025

03.11.2017

PLANET BLUE DIVING CENTER

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Ο Κώστας Θωκταρίδης είναι ένας από τους γνωστότερους αυτοδύτες της χώρας μας με αρκετές παγκόσμιες πρωτιές στις καταδύσεις μικτών αερίων, αλλά και ιδιοκτήτης του Κέντρου Καταδύσεων Planet Blue Diving Center. Με έδρα το Λαύριο και την υποστήριξη των συνεργατών του προσφέρει, ημερήσιες εκδρομές με σκάφος, αυτόνομες καταδύσεις σε περισσότερα από 50 καταδυτικά σημεία για την εξερεύνηση ναυαγίων πλοίων και αεροσκαφών, υφάλους, σπηλιές κλπ. Δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε την μοναδική εμπειρία της κατάδυσης υπό την μαγευτική θέα του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Ενοικίαση καταδυτικού εξοπλισμού. Ανοικτά όλο τον χρόνο και με δυνατότητα διαμονής σε κοντινά καταλύματα της περιοχής.

 

Στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο  παρέχοντας πληροφορίες για κοντινούς αλλά και μακρινούς καταδυτικούς προορισμούς, με γνώμονα το ανεξάντλητο προσωπικό αρχείο του Κώστα Θωκταρίδη.

 

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

TO BE ANNOUNCED

SUPPORTED BY

TO BE ANNOUNCED

MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED