Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

03.08.2018

ΠΕΕΑ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η ΠΕΕΑ – Πανελλήνια Ένωση Ερασιτεχνών Αλιέων συμμετέχει στην έκθεση Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea & Tourism expo.

Το περίπτερο είναι μια προσφορά της έκθεσης Boat & Fishing Show 2018 και του περιοδικού Boat & Fishing. Εκεί οι φίλοι του ερασιτεχνικού ψαρέματος θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν με τα μέλη της Ένωσης και να ανταλλάξουν απόψεις για το μέλλον και την προστασία της ερασιτεχνικής αλιείας στη χώρα μας.

Η Παρουσία της ΠΕΕΑ στη Boat & Fishing Show 2018 συμβάλλει στη διάδοση και στην επικοινωνία της Ένωσης με τον αλιευτικό κόσμο. Παράλληλα προάγει την υπόθεση και τα συμφέροντα των ερασιτεχνών ψαράδων όλης της χώρας.

Τα μέλη της ΠΕΕΑ – Πανελλήνια Ένωση Ερασιτεχνών Αλιέων θα τα συναντήσετε στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 16-18 Μαρτίου, στον εκθεσιακό χώρο HELEXPO MAROUSSI.

https://enosialieon.weebly.com/

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor