Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 13-16 MARCH 2025

01.10.2023

One Shot – Πέτρος Ζωγράφος

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

H One Shot του Πέτρου Ζωγράφου συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2023, 9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η ONESHOT είναι μια νέα εταιρεία που σχεδιάζει και παράγει καινοτόμα προϊόντα για το ψαροντούφεκο και την ελεύθερη κατάδυση, στοχεύοντας σε μια πιο ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία στη θάλασσα. Ιδρύθηκε το 2021 και έχει καταφέρει ήδη να δημιουργήσει ποιοτικά και πρωτοπόρα προϊόντα, προσθέτοντας συνεχώς νέα στη συλλογή της.

Φέτος θα έχουμε την ευκαιρία για πρώτη φορά να συμμετάσχουμε στην Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2023, και να δείξουμε όλη την γκάμα των προϊόντων μας, καθώς και να παρουσιάσουμε τα νέα μας προϊόντα!

Όλα μας τα προϊόντα σχεδιάζονται εργονομικά και κατασκευάζονται αποκλειστικά με γνώμονα την ποιότητα και την αντοχή σε βάθος χρόνου, καθώς και την ευκολία χρήσης από τον ψαροντουφεκά και τον ελεύθερο δύτη.

Τη One Shot θα τη βρείτε στο περίπτερο Α.64

 

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

TO BE ANNOUNCED

SUPPORTED BY

TO BE ANNOUNCED

MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED