Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.06.2024

One Shot – Πέτρος Ζωγράφος

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

H One Shot του Πέτρου Ζωγράφου συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2024, 7-10 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η ONESHOT είναι μια νέα εταιρεία που σχεδιάζει και παράγει καινοτόμα προϊόντα για το ψαροντούφεκο και την ελεύθερη κατάδυση, στοχεύοντας σε μια πιο ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία στη θάλασσα. Ιδρύθηκε το 2021 και έχει καταφέρει ήδη να δημιουργήσει ποιοτικά και πρωτοπόρα προϊόντα, προσθέτοντας συνεχώς νέα στη συλλογή της.

Όλα μας τα προϊόντα σχεδιάζονται εργονομικά και κατασκευάζονται αποκλειστικά με γνώμονα την ποιότητα και την αντοχή σε βάθος χρόνου, καθώς και την ευκολία χρήσης από τον ψαροντουφεκά και τον ελεύθερο δύτη.

Σχετική εικόνα

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor