Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

01.10.2023

Nerd Fishing

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Nerd Fishing συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα– Boat & Fishing Show 2023, 9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Στην φετινή Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2023 γιορτάζουμε νέα προϊόντα και νέες επίσημες συνεργασίες. Επισκεφθείτε το περίπτερο μας, όπου θα συστεγαζόμαστε με την αντιπροσωπεία της Palms, με επίτιμο καλεσμένο τον Hitoshi Yomoda, υπεύθυνο διεθνών πωλήσεων της Ιαπωνικής εταιρείας. Θα παρουσιάσουμε την “Mediterranean Series” ένα εγχείρημα με νέα χρώματα στην πολύ δημοφιλή σειρά “BitArts” ειδικά για τη Μεσόγειο και βέβαια τον “Iano”, τον νέο πλάνο για LRF και HRF που σχεδίασε ο Γιώργος Τυρίκος (Spinning by Tyrikos) για την Palms και υλοποιεί η NerdFishing σε συνεργασία με την αντιπροσωπεία Ελλάδας και Κύπρου- Need4fish. Επίσης δείτε τα νέα “Worthy” και “Psaraki” στο πρόσωπο που θα έχουν για την επερχόμενη σεζόν, όπως και τις νέες σειρές “Cheburashka” και “Round JIG” σε μοναδικούς χρωματισμούς.

Σας περιμένουμε!

Τη Nerd Fishing θα βρείτε στο περίπτερο Α.55

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor