Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.24.2023

MR COMPANY

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η MR COMPANY συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2023, 9 – 12 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η επιχείρηση MR COMPANY – Μαρουλάκος Γεώργιος από το 2012 δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο και είναι ο αποκλειστικός διανομέας των επαγγελματικών φακών NEBO – Innovative Lighting, καθώς και των πολυεργαλείων True – Gear for your everyday.

Η ΝΕΒΟ έχει πουλήσει πάνω από 30.000.000 φακούς και εργαλεία, τα οποία ανήκουν στα παγκόσμια best-seller καινοτόμων και κορυφαίας ποιότητας προϊόντων.

Σχεδιασμένοι στις ΗΠΑ προσφέρουν επαγγελματικές προδιαγραφές, μοναδικό εξελιγμένο design και έντονο φως μαζί με μια μεγάλη ποικιλία από λειτουργίες.

Η True® παρέχει μινιμαλιστικές και πρακτικές λύσεις με εργαλεία τσέπης για καθημερινή χρήση. Στα προϊόντα περιλαμβάνονται πολυεργαλεία, σουγιάδες, εργαλεία τσέπης, πολυχρηστικά μπρελόκ και φακοί LED.

www.mrcompany.gr

Την MR COMPANY θα τη βρείτε στο περίπτερο Α.38a

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor