Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.22.2022

Marina Stores

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Τα MARINA stores συμμετέχουν στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Τα MARINA Stores δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη μεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας!

Τα MARINA Stores είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων ναυτιλιακών ειδών σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια με 17 καταστήματα συνολικά. Κάθε κατάστημα μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες εξοπλισμού ενός σκάφους, προσφέροντας ναυτιλιακά είδη & σωστικό εξοπλισμό, μέσα από μια πλήρη γκάμα προϊόντων που ξεπερνά τα 13.000 είδη!

Όλοι οι φίλοι της θάλασσας και του ψαρέματος, θα μπορείτε να μας βρείτε στο περίπτερο των MARINA Stores και να πληροφορηθείτε για τη μεγάλη ποικιλία σωστικού εξοπλισμού (σωσίβια φουσκωτά & αφρού, πλευστικά βοηθήματα, σωστικές σχεδίες και φανοί) που διαθέτουμε.

Ο σωστικός εξοπλισμός των MARINA Stores φέρει την υπογραφή του κατασκευαστή LALIZAS, της πρωτοπόρου ελληνικής εταιρείας που μετρά 40 χρόνια στην παγκόσμια ναυτιλιακή αγορά, με προϊόντα που υποβάλλονται σε αυστηρούς και συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους, πληρώντας προδιαγραφές ISO και SOLAS.

Θα βρείτε, επίσης, φουσκωτά βαρκάκια Hercules όπως και βαρκάκια ARIMAR μοντέρνου ιταλικού σχεδιασμού & εξαιρετικής κατασκευής. Οι εξωλέμβιες μηχανές HIDEA υψηλής απόδοσης θα είναι επίσης διαθέσιμες στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μπαλόνια OCEAN Fenders, ναυτιλιακός εξοπλισμός του ιταλικού κατασκευαστή Nuova Rade, εργάτες Lofrans’ αλλά και MAX POWER thrusters, θα είναι επίσης διαθέσιμα στο stand μας.

Είδη ένδυσης & αξεσουάρ για εσάς, καλύμματα, καθαριστικά & είδη συντήρησης για το σκάφος σας διατίθενται σε εξαιρετική ποιότητα και μεγάλη ποικιλία. Για όλους όσοι αγαπάτε τα θαλάσσια σπορ, φυσικά μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα αξεσουάρ όπως SUP, κουλούρες, αλλά και μάσκες, αναπνευστήρες & βατραχοπέδιλα.

Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας, προσφέροντάς σας μία εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, το οποίο θα βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας συμβουλεύσει και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία.

https://www.marinastores.gr

Μπορείτε να βρείτε τα MARINA Stores στο Stand C 37.

 

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor