Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.18.2020

Λυντιρίδης – Nardi Compressori

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία Λυντιρίδης – Nardi Compressori συμμετέχει στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 2020 που διοργανώνεται παράλληλα με την Boat & Fishing Show 2020 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi!

Η γνωστή εταιρία στην προμήθεια αεροσυμπιεστών στο βιομηχανικό τομέα Λυντιρίδης Εμ. ΕΠΕ, συμμετέχει στην έκθεση Boat & Fishing Show 2020 και προβάλει την αποκλειστική αντιπροσωπεία σε Ελλάδα και Κύπρο της Ιταλικής εταιρίας NARDI, παγκοσμίως γνωστή για τους αεροσυμπιεστές παροχής αναπνεόμενου αέρα.
Όλοι οι αεροσυμπιεστές NARDI κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία και υποστηρίζονται τεχνικά, όπως και εμπορικά από το εκπαιδευμένο προσωπικό της Λυντιρίδης Εμ ΕΠΕ.

Την εταιρία Λυντιρίδης Εμ ΕΠΕ θα τη βρείτε στο περίπτερο C22

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor