Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.25.2022

Loukianos Boats

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρεία Loukianos boats συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Στο περίπτερο της Loukianos boats θα ενημερωθείτε για τη πλούσια συλλογή σε κανό καγιάκ, κινητήρες, φουσκωτά σκάφη και ναυτιλιακό εξοπλισμό.

Η εταιρία Loukianos boats δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, διάθεση και πώληση των σκαφών αναψυχής Pioner. Επίσης διαθέτει κανό καγιάκ ( Bic Sport) και φουσκωτά σκάφη (Caribe, Hydrosport, Flex). Η Loukianos boats έχει και την αποκλειστική διάθεση των φουσκωτών και rib σκαφών Marin .

Την γκάμα της Loukianos boats συμπληρώνουν τα μοναδικά sea scooter Bladefish και οι ηλεκτρικοί εξωλέμβιοι κινητήρες Torqeedo. Επίσης διαθέτει εξωλέμβιους κινητήρες Honda marine, Evinrude, Tohatsu και Mercury σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Tην εταιρεία Loukianos Boats θα βρείτε στο περίπτερο  Β.32 – C.33

www.loukianos.gr

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor