Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

03.05.2018

LEADMAR L.T.D.

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρεία Leadmar, συμμετέχει για 4η συνεχόμενη χρονιά στη Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος.

Στο εντυπωσιακό κεντρικό περίπτερο του HALL B παρουσιάζει, όλη τη γκάμα των σκαφών της GRAND. Πολλά από τα μοντέλα της GRAND είναι Best Seller στην Ελληνική αλλά και παγκόσμια αγορά σκαφών.

Η ποιότητα κατασκευής, το άψογο φινίρισμα, η άριστη πλεύση, αλλά και το εντυπωσιακό design των σκαφών της GRAND, την έχει φέρει δίκαια στη θέση που βρίσκεται.

Η εταιρεία LEADMAR, συμμετέχει για 4 συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση Boat & Fishing σε μεγάλο κεντρικό περίπτερο παρουσιάζοντας την ναυαρχίδα της GRAND το G850 σε Black Limited Edition, το  GRAND G650 σε πρωτότυπους χρωματικούς συνδυασμούς και το G580 επίσης σε Black Limited Edition. Τέλος θα έχετε την δυνατότητα να δείτε σε Πρώτη Παρουσίαση το Nέο μοντέλο της GRAND το G420.


GRAND GOLDEN LINE G580, G 500LF, G480 EF, είναι ορισμένα μοντέλα που έχετε αγαπήσει μέχρι σήμερα, όμως ετοιμαστείτε για το εντυπωσιακό μικρό GRAND G420 EF που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έχει γίνει must στην κατηγορία του. Βέβαια, η ναυαρχίδα της GRAND, το G850 LF Golden Line Cruisers, είναι αυτό που θα εντυπωσιάσει το κοινό, αφού είναι το σκάφος που όλοι μας θα θέλαμε να ταξιδέψουμε.

https://www.leadmar.gr/

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor