Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 13-16 MARCH 2025

02.22.2019

Κέντρο Θαλάσσης – Ηλίας Βουλγαράκης

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το Κέντρο Θαλάσσης συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2019, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Η εταιρεία Ηλίας Βουλγαράκης & ΣΙΑ ΟΕ, δραστηριοποιείται στις επισκευές και την εμπορία εξωλέμβιων μηχανών και μηχανών θαλάσσης, πολυεστερικών και φουσκωτών σκαφών. Διαθέτει επίσης την εμπορία τρέιλερ, γεννητριών καθώς και ναυτιλιακού εξοπλισμού, ανταλλακτικών και λιπαντικών.

Αντιπροσωπεύει επώνυμα προϊόντα για τη σωστή συντήρηση και υποστήριξη των αναγκών κάθε μικρού σκάφους αναψυχής. Παράλληλα παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη στην επισκευή και συντήρηση μηχανών θαλάσσης, διαθέτοντας εξουσιοδοτημένο συνεργείο για πολλές μηχανές. Μια σειρά από αυτές είναι VOLVO PENTA, MERCURY, MARINER, YAMAHA, HONDA, MERCRUISER καθώς και για οχήματα θαλάσσης, SEA DOO, KAWASAKI, YAMAHA. Παρέχει επίσης και κινητή μονάδα τεχνικής υποστήριξης, έτσι ώστε να καλύπτει τις τεχνικές ανάγκες των φίλων της θάλασσας σε όλες τις περιπτώσεις.

Από τις λίγες εταιρείες που διαθέτουν σύστημα πιστοποίησης ΕΛΟΤ ISO 2001 που επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες αλλά και το υψηλής ποιότητας εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει.

Επισκεφθείτε το κεντρικό περίπτερο στην έκθεση και δείτε από κοντά όλα τα νέα προιόντα αλλά επωφεληθείτε και από τις πολύτιμες γνώσεις των ανθρώπων της εταιρείας.

Το Κέντρο Θαλάσσης θα το βρείτε στο περίπτερο B.7

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

TO BE ANNOUNCED

SUPPORTED BY

TO BE ANNOUNCED

MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED