Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 13-16 MARCH 2025

04.04.2017

Καταδυτικός Οργανισμός SSI – Scuba School International

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Ο Καταδυτικός Οργανισμός SSI – Scuba School International στην έκθεση Sea & Tourism Expo στο Helexpo Maroussi!

μεγάλωσε από το πάθος κάποιων αυτοδυτών (scuba divers) που είχαν την πρόθεση να κάνουν εφικτό για τον καθένα να μάθει πως να καταδύεται με αυτόνομες συσκευές (scuba).

Για περισσότερο από 40 χρόνια, ο Καταδυτικός Οργανισμός SSI – Scuba School International παρέχει εκπαίδευση, πιστοποιήσεις στην κατάδυση και εκπαιδευτικό υλικό στους αυτοδύτες, στους εκπαιδευτές, στα καταδυτικά κέντρα και θέρετρα ανά τον κόσμο.

Ο Καταδυτικός Οργανισμός SSI – Scuba School International ξεκίνησε το 1970, έχει επεκταθεί και περιλαμβάνει περισσότερα από 30 Κέντρα Εξυπηρέτησης, αντιπροσωπεύεται σε περισσότερες από 110 χώρες με πάνω από 3500 τοποθεσίες διεθνώς και έχει υλικά τα οποία κυκλοφορούν σε περισσότερες από 30 γλώσσες.

Ο Καταδυτικός Οργανισμός SSI – Scuba School International είναι πλέον ξεκάθαρα  το όνομα που πρέπει να εμπιστεύεστε στον καταδυτικό κόσμο, και αποδίδουμε αυτή την επιτυχία στις χωρίς συμβιβασμούς προδιαγραφές και πρότυπα και στην εστιασμένη μεθοδολογία.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ
Από την 1η Ιουνίου 2010, ο Καταδυτικός Οργανισμός SSI – Scuba School International είναι ένας από τους λίγους εκπαιδευτικούς οργανισμούς που έχει πιστοποιηθεί παγκοσμίως με το Πιστοποιητικό ISO.
7 προγράμματα SSI , 5 για αυτοδύτες και 2 για εκπαιδευτές, πήραν πιστοποιητικά σύμφωνα με τα Διεθνή πρότυπα – ISO 11121 για το πρόγραμμα «Δοκιμάστε την κατάδυση» Try Scuba Diving, ISO 28401-1 to -3 για Scuba Diver έως Dive Guide, ISO 11107 για Εμπλουτισμένο Αέρα Nitrox and 28402-1 and -2 για Dive Control Specialist και Open Water Instructor.
Χάρις αυτού, οι κάρτες ταυτοτήτων της SSI C-Cards για τις αντίστοιχες βαθμίδες πιστοποίησης  φέρουν το σήμα ποιότητας ISO στο μέλλον.
Επιπλέον, ο Καταδυτικός Οργανισμός SSI – Scuba School International είναι ιδρυτικό μέλος της RSTC (Recreational Scuba Training Council)(Συμβούλιο για την εκπαίδευση καταδύσεων αναψυχής) και είναι παρούσα σε όλα τα μεγάλα συνέδρια και τις εθνικές επιτροπές για να εξασφαλίσει ότι θα υπάρχει φροντίδα στα ενδιαφέροντα της καταδυτικής κοινότητας.

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ SSI ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

Κάθε επίπεδο του δικτύου, συμβάλλει στη γενική επιτυχία της SSI παγκοσμίως. Το Διεθνές Αρχηγείο βρίσκεται εκεί όπου συμβαίνουν οι σημαντικές τυποποιήσεις των καταδυτικών πιστοποιητικών SSI και η επιμόρφωση. Εκεί γράφονται τα Πρότυπα και οι προδιαγραφές και δημιουργούνται οι δεξιότητες και οι τεχνικές για τα τμήματα της SSI. Εκεί επίσης παράγουμε τα εκπαιδευτικά υλικά και με τη βοήθεια των Κέντρων Εξυπηρέτησης, τα μεταφράζουμε σε πολλές γλώσσες.

Τα Κέντρα εξυπηρέτησης της SSI επιβλέπουν και εξυπηρετούν τα Καταδυτικά Κέντρα, τα Καταδυτικά Θέρετρα και τους επαγγελματίες της κατάδυσης της περιοχής που τους έχει ανατεθεί.

Καταδυτικά Κέντρα SSI και Καταδυτικά θέρετρα είναι οι επαγγελματικές επιχειρήσεις που διευθύνουν σχολεία ελεύθερης και αυτόνομης κατάδυσης για επίπεδα εκπαίδευσης αυτοδυτών και επαγγελματικών της κατάδυσης, και προσφέρουν επίσης μία ποικιλία από καταδυτικές εκδρομές τοπικές ή και διεθνείς στους πελάτες τους. Το παγκόσμιο δίκτυο των Καταδυτικών Κέντρων και των Καταδυτικών Θέρετρων όπου μπορείτε να μάθετε πώς να καταδύεστε είτε με φιάλες, είτε με ελεύθερη κατάδυση ή να επεκτείνετε την καταδυτική σας μόρφωση και εμπειρία, είναι εκτεταμένο.

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

TO BE ANNOUNCED

SUPPORTED BY

TO BE ANNOUNCED

MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED