Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

03.05.2023

Hydrohulls RIB

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η DeepCarbon – HydroHulls συμμετέχει στην έκθεση BOAT & FISHING SHOW 2023 ,9-12 ΜΑΡΤΙΟΥ στο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ!

Στην έκθεση BOAT & FISHING SHOW 2023, 9-12 ΜΑΡΤΙΟΥ στο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ, θα δείτε από κοντά τα νέα φουσκωτά σκάφη της HydroHulls!

Πρωτοποριακό design, καινοτόμες γάστρες και έξυπνες λύσεις θα κάνουν τις εξορμήσεις σας απολαυστικές και αξέχαστες! Στα φουσκωτά μας σκάφη HydroHulls δεν θα μείνουμε μόνο στους γνωστούς σε όλους βενζινοκινητήρες, θα πάμε ένα βήμα μπροστά χρησιμοποιώντας κινητήρες Diesel, όπως τον Dtorque 50hp της Neander απο την MOTOCRAFT SA , καθώς και ηλεκτρικούς κινητήρες της COMBI και RAD, νεοεισερχόμενων εταιριών στην αγορά που θα αφήσουν τη δική τους ιστορία.

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor