Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.06.2024

Hobby Fishing – Γιώργος Πατεστής

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρεία Hobby Fishing του Γιώργου Πατεστή, συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2024, 7-10 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Για το Γιώργο και τον Κώστα Πατεστή, τους ιδιοκτήτες της εταιρείας, το ψάρεμα δεν είναι μόνο ένα χόμπι. Είναι ένας τρόπος ζωής. Η επαφή με τη θάλασσα, το ταξίδι της ψυχής, η χαλάρωση, αλλά και η απόλαυση της επιτυχίας μιας καλής ψαριάς.

Στο περίπτερο της Hobby Fishing θα ενημερωθείτε για όλους τους νέους μηχανισμούς βαθιάς καθετής, συρτής βυθού, παραγαδιού κ.λπ. Ποιοτικούς μηχανισμούς που ο Γιώργος και ο Κώστας Πατεστής κατασκευάζουν και δοκιμάζουν πρώτοι στα δικά τους ψαρέματα.

Μαζί τους θα σχεδιάσετε εξορμήσεις και ψαρέματα με το σύγχρονο σκάφος τους, προσφέροντάς σας παράλληλα γνώσεις και εμπειρίες 30 ετών.

 

Σχετική εικόνα

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor