Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.09.2020

Fun Ocean Outdoors – Θαλάσσια σπορ

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Fun Ocean Outdoors συμμετέχει συμμετέχει στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 2020 που διοργανώνεται παράλληλα με την Boat & Fishing Show 2020 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi!

Ο Βασίλης Μπουτσορής, ένας από τους πρωτοπόρους σε αυτό το χώρο, έχει δημιουργήσει εδώ και αρκετά χρόνια, μια επιχείρηση εξειδικευμένων αθλητικών ειδών, με αντικείμενο εργασιών τα θαλάσσια σπορ. Όπως καγιάκ, κανό, windsurfing, kite-surfing, θαλάσσια ποδήλατα, αιώρες, και πολλά άλλα. Η Fun Ocean, αντιπροσωπεύει και έχει την αποκλειστική διάθεση για την Ελλάδα, κάποιες από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως. Για παράδειγμα, Wilderness systems, Mad River, AT Paddles, Wave sport, και άλλες πολλές.

Στο μεγάλο περίπτερο της Fun Ocean, θα μπορέσει κάποιος να δει από κοντά όλα τα μοντέλα της WILDERNESS SYSTEMS KAYAKS, καθώς και τα περισσότερα μοντέλα SUP της BOARDWORKS. Στους φίλους του kayak fishing εντύπωση θα προκαλέσουν τα μοντέλα για αυτή την τεχνική. Ο σχεδιασμός, η ποιότητα αλλά και τα πολλά αξεσουάρ τους θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σε όλους τους επισκέπτες.

Την Fun Ocean Outdoors θα βρείτε στο περίπτερο C.25-C.33

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor