Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.15.2024

Φουσκωτά Sea Quest

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το ναυπηγείο φουσκωτών σκαφών Sea Quest συμμετέχει στη ναυτική έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2024, 7-10 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Σε μία σημαντική χρονιά για την εταιρία, η Sea Quest συμμετέχει στην έκθεση σκαφών Boat & Fishing Show 2024, παρουσιάζοντας σημαντικές αναβαθμίσεις στο 7.60 το μοντέλο «σημαία» της εταιρίας Sea Quest, η οποία δημιουργήθηκε το 1999, από τους Κώστα Καραντώνη και Γεράσιμο Κατσάμπα, κερδίζοντας ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς και φανατικούς λάτρεις των φουσκωτών που κατασκευάζει!

Το συγκεκριμένο μοντέλο έγινε ορόσημο του ναυτικού τουρισμού στη μεσαία κατηγορία. Με μία τέντα πλεύσης, το μεγάλο πλωριό sundeck γίνεται κρεβάτι, που μπορεί να φιλοξενήσει ένα ζευγάρι με τα παιδιά, και να απολαύσουν εν πλω τις καλοκαιρινές εξορμήσεις τους!

Αλλαγές στο 7.60 …αλλαγές και στην εταιρία!

Αυτή είναι μόνο η αρχή για την νέα εποχή Sea Quest, μια εποχή που ξεκινά με την μετάβαση της ηγεσίας στα χέρια των νέων και ταλαντούχων Γρηγόρη και Νικηφόρου Καραντώνη, πάντα με την συμμετοχή του Γεράσιμου Κατσάμπα. Ο Κώστας Καραντώνης, συνιδρυτής και εμπνευστής της εταιρίας, μετά από τόσα χρόνια αφοσίωσης και ανέπαφης δέσμευσης «παραδίδει την σκυτάλη» στους δύο γιους του.

Ο Γρηγόρης και ο Νικηφόρος διαθέτουν ήδη μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή και επισκευή φουσκωτών σκαφών, και είναι διατεθειμένοι να δώσουν συνέχεια στο όραμα του πατέρα τους, υποσχόμενοι μία συναρπαστική συνέχεια για τη Sea Quest!

 

Σχετική εικόνα

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor