Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

03.02.2023

FishingLab TV

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η FishingLab TV συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα– Boat & Fishing  Show 2023, 9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Το κατάστημά μας άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλη του 2019 με σκοπό να εξυπηρετήσει τους πελάτες μας και να τους βοηθήσει να κάνουν τις θαλασσινές τους ασχολίες με μεγαλύτερη άνεση και χαρά!

Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα εμπορευμάτων σχετικών με την αλιεία επιφανείας, την ελεύθερη κατάδυση καθώς και ναυτιλιακό εξοπλισμό. Προσπαθούμε συνεχώς να εξελισσόμαστε, να βρισκόμαστε μέσα στις αλλαγές των τεχνικών για να μπορούμε να καλύψουμε τις απαιτήσεις των πιο απαιτητικών ψαράδων! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έρχεται να βοηθήσει την απομακρυσμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας που προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους από την άνεση του σπιτιού τους.

Tη FishingLabTV θα τη βρείτε στο περίπτερο B.57-B.59

Καζούλης Γιώργος – Αλεβίζος Μιχάλης

Tηλ: 2821099028
fishinglab.gr

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor