Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 13-16 MARCH 2025

01.10.2023

Expert Marine

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία Expert Marine συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2023, 9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας.

H Expert Marine Service δραστηριοποιείται στην επισκευή και στο εμπόριο εξωλέμβιων μηχανών από το 2008. Τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα από το 2012 δραστηριοποιείται σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου, τη Ζάκυνθο.

Από το 2008 έχει σαν στόχο την παροχή εξουσιοδοτημένων υπηρεσιών και ανταλλακτικών στους πελάτες και τους συνεργάτες της.  Η εμπορία και πώληση νέων εξωλέμβιων κινητήρων την έφερε 3η σε πωλήσεις κινητήρων SUZUKI στην Ελλάδα. Η Expert Marine Service είναι εξουσιοδοτημένο συνεργείο στο νησί της Ζακύνθου για τις περισσότερες εταιρίες ναυτιλιακών . Από το 2017 δραστηριοποιείται και στην εμπορία σκαφών όπου σε συνδυασμό με την εμπορία εξωλέμβιων κινητήρων, η εταιρεία προσπαθεί να δώσει στον πελάτη μία ολοκληρωμένη πρόταση για την αναψυχή ή για το ψάρεμα, εμπλουτίζοντας την με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Το 2021 απέκτησε την αποκλειστική αντιπροσωπία Ελλάδος για τα Πολωνικά σκάφη ΟkiBoats.

Την Expert Marine θα βρείτε στο περίπτερο Α.14-B.13

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

TO BE ANNOUNCED

SUPPORTED BY

TO BE ANNOUNCED

MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED