Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.14.2023

ΔΙΟΠΑΣ Α.Ε.

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

 Η εταιρεία Δίοπας Α.Ε. συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα– Boat & Fishing Show 2023, 9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η Δίοπας Α.Ε. ιδρύθηκε το 1958 , εδρεύει στη βιοτεχνική περιοχή της Νέας Μηχανιώνας έξω από τη Θεσσαλονίκη και είναι μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής και εμπορίας διχτυών που εξειδικεύεται στο δίχτυ και τις κατασκευές του.

Συγκεκριμένα κατασκευάζει δίχτυα όχι μόνο για αλιεία αλλά και για ιχθυοκαλλιέργειες, αθλητισμό, σκίαση, προστασία, δίχτυα αντιανεμικά .

Διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, ξεχωριστό τμήμα για κάθε τομέα της παραγωγής, και έχει τη δυνατότητα να παράγει δίχτυα ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη από το μηδέν.

Θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με διάφορους τύπους διχτυών αλιείας (για παράκτια σκάφη , γρι-γρι, ανεμότρατες) και αξεσουάρ όπως σχοινιά , νήματα,  φελλά, σαϊτες, αδιάβροχα ρούχα.

Η Δίοπας Α.Ε. καινοτομεί και δημιουργεί «αλεξίσφαιρα» δίχτυα, πιο ανθεκτικά και συγχρόνως πολύ ελαφρύτερα που μειώνουν σημαντικά το κόστος διαχείρισης των διχτυών και την κατανάλωση καυσίμων.

Την εταιρία ΔΙΟΠΑΣ Α.Ε. θα την βρείτε στο περίπτερο Α50.

Ιστοσελίδα εταιρίας  https://diopas.com/

Social Media:

facebook   https://www.facebook.com/SimonDiamantidis/

Instagram https://www.instagram.com/diopas_sa/?hl=el

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor