Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 13-16 MARCH 2025

01.10.2023

Digital Tracer Electronics – GARMIN

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Digital Tracer Electronics, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των GARMIN για την Ελλάδα συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2023, 9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Κατασκευασμένα μέσα για τη ζωή έξω, τα προϊόντα Garmin έχουν αλλάξει τον τρόπο ζωής για ψαράδες, ιστιοπλόους και φίλους της θάλασσας σε όλο τον κόσμο. Αφοσιωμένη στην ανάπτυξη των πλέον εξελιγμένων ηλεκτρονικών για τη θάλασσα, η Garmin θεωρεί ότι κάθε μέρα είναι μία δυνατότητα για καινοτομία και μία ευκαιρία για να νικήσουμε το χτες. Πρόσφατα η Garmin ανακηρύχθηκε κατασκευαστής της χρονιάς για έβδομη συνεχόμενη χρονιά από το National Marine Electronics Association (NMEA).

Η Digital Tracer Electronics ΑΕ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Garmin στην Ελλάδα, θα παρουσιάσει στην Boat & Fishing όλα τα νέα μοντέλα βυθομέτρων και πλότερ Garmin. Επισκεφτείτε το περίπτερο της Garmin για να ενημερωθείτε για όλες τις νέες τεχνολογίες στο χώρο των ηλεκτρονικών για το ψάρεμα και το ταξίδι.

Η Garmin Fishing Team Greece θα βρίσκεται εκεί για να μοιραστεί μαζί σας πληροφορίες, συμβουλές και προσωπικές εμπειρίες από τη χρήση των προϊόντων Garmin.

Τη Digital Tracer Electronics θα τη βρείτε στο περίπτερο A.17

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

TO BE ANNOUNCED

SUPPORTED BY

TO BE ANNOUNCED

MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED