Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 13-16 MARCH 2025

02.18.2022

DGA Upholstery Experts – Εργαστήριο Ταπετσαρίας

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η DGA Upholstery Experts συμμετέχει στην έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ – BOAT & FISHING SHOW 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας.

Στην DGA Upholstery Experts είμαστε φίλοι της θάλασσας όπως και εσείς! Έχουμε αγάπη για τα σκάφη και γνώση για τις απαιτήσεις και το μεράκι των ιδιοκτητών τους!

Είτε πρόκειται για νέα ή παλαιά σκάφη και μαξιλάρια εξωτερικού – εσωτερικού χώρου είτε για τέντες, είτε για ανακαίνιση καμπινάτων σκαφών σε επίπεδο επενδύσεων ταπετσαρίας και αλλαγής τεντών, στο εργαστήριο ταπετσαρίας της DGA υπάρχει λύση. Επιλέξτε ανάμεσα σε ιταλικά φυσικά δέρματα ή δερματίνες και υφάσματα από την Ευρώπη και κάντε το σκάφος σας να ξεχωρίζει!

Τα υλικά όχι μόνο διαθέτουν IMO MED πιστοποίηση, σταθερότητα διαστάσεων, υψηλή αδιαβροχοποίηση, άριστη διαπνοή και προστασία από τον ήλιο και την UV ακτινοβολία, αλλά εφαρμόζονται και με υψηλή τεχνογνωσία από τους έμπειρους τεχνίτες τους!

Τη DGA Upholstery Experts θα βρείτε στο περίπτερο C.14

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

TO BE ANNOUNCED

SUPPORTED BY

TO BE ANNOUNCED

MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED