Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.22.2019

Deep Fishing – Σπύρος Πατσής

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Deep Fishing συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2019, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Ο Σπύρος Πατσής, κατασκευαστής των ηλεκτρικών μηχανισμών Deep Fishing, παρουσιάζει αποκλειστικά και μόνο στην Boat & Fishing Show – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος όλη τη γκάμα μηχανισμών. Μηχανισμοί για συρτή βυθού, βαθιές καθετές, παραγάδι κλπ. Καθώς και τους μηχανισμούς AVET, κατασκευασμένους στην Αμερική, αλλά και πλούσια γκάμα εξοπλισμού.

Η εταιρία μας DEEP FISHING  δραστηριοποιείται στο χώρο της ερασιτεχνικής και επαγγελματικής αλιείας, με την κατασκευή των γνωστών ηλεκτρικών μηχανισμών DEEP FISHING για ψαρέματα βαθιάς καθετής, συρτής, παραγάδι, downrigger κ.λπ. Επίσης, οποιαδήποτε συναφή κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα και κατασκευή μολυβιών για τους παραπάνω ηλεκτρικούς μηχανισμούς. Η εταιρεία DEEP FISHING ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 1995 από τον Σπύρο Πατσή λάτρη της θάλασσας αλλά και του ψαρέματος, στην οδό Βύρωνος 85 στο Περιστέρι. Απόφοιτος Σχολής Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων και μαθητευόμενος όμως για πολλά χρόνια δίπλα στον Πατέρα του Απόστολο ο οποίος κατασκεύαζε κινηματογραφικές μηχανές για ταινίες εκείνης της εποχής! Κατασκευάζει τους πρώτους ηλεκτρικούς μηχανισμούς για βαθιά καθετή. Αφού είχε όμως και την τεχνολογία αλλά και την τεχνογνωσία συνεχίζει με επιτυχία και κατασκευάζει μηχανισμούς συρτής βυθού και παραγαδιού.

Σήμερα το όνομα DEEP FISHING πρωτοπορεί στην αγορά της θάλασσας και επεκτείνεται με καινούργια τεχνολογία. Ανήσυχος όπως είναι δεν σταματά εδώ δημιουργεί ένα νέο κατάστημα ειδών αλιείας που εξειδικεύεται στο ψάρεμα από σκάφος διαθέτοντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων όπως μολύβι φύλακα – jigging – συρτή βυθού – be game και βέβαια τους σύγχρoνους ηλεκτρικούς μηχανισμούς βαθιάς καθετής.

Επιπλέον, παρουσιάζει όλες τις νέες προτάσεις της εταιρείας για τις πλέον εξειδικευμένες τεχνικές ψαρέματος όπως Slow Jigging, Jigging, Inchiku, μολύβι φύλακα, ψάρεμα με Σιλικόνες κλπ.

Το Deep Fishing θα το βρείτε στο περίπτερο B.38b

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor