Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 09-12 MARCH 2023

03.05.2018

DEEP FISHING – ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΤΣΗΣ

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Deep Fishing στη Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea&tourism expo.

Ο Σπύρος Πατσής, κατασκευαστής των ηλεκτρικών μηχανισμών Deep Fishing, παρουσιάζει αποκλειστικά και μόνο στην Boat & Fishing Show – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος όλη τη γκάμα μηχανισμών. Μηχανισμοί για συρτή βυθού, βαθιές καθετές, παραγάδι κλπ. Καθώς και τους μηχανισμούς AVET, κατασκευασμένους στην Αμερική, αλλά και πλούσια γκάμα εξοπλισμού.

Η εταιρία μας DEEP FISHING  δραστηριοποιείται στο χώρο της ερασιτεχνικής και επαγγελματικής αλιείας, με την κατασκευή των γνωστών ηλεκτρικών μηχανισμών DEEP FISHING για ψαρέματα βαθιάς καθετής, συρτής, παραγάδι, downrigger κ.λπ. Επίσης, οποιαδήποτε συναφή κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα και κατασκευή μολυβιών για τους παραπάνω ηλεκτρικούς μηχανισμούς. Η εταιρεία DEEP FISHING ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 1995 από τον Σπύρο Πατσή λάτρη της θάλασσας αλλά και του ψαρέματος, στην οδό Βύρωνος 85 στο Περιστέρι. Απόφοιτος Σχολής Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων και μαθητευόμενος όμως για πολλά χρόνια δίπλα στον Πατέρα του Απόστολο ο οποίος κατασκεύαζε κινηματογραφικές μηχανές για ταινίες εκείνης της εποχής! Κατασκευάζει τους πρώτους ηλεκτρικούς μηχανισμούς για βαθιά καθετή. Αφού είχε όμως και την τεχνολογία αλλά και την τεχνογνωσία συνεχίζει με επιτυχία και κατασκευάζει μηχανισμούς συρτής βυθού και παραγαδιού.

Σήμερα το όνομα DEEP FISHING πρωτοπορεί στην αγορά της θάλασσας και επεκτείνεται με καινούργια τεχνολογία. Ανήσυχος όπως είναι δεν σταματά εδώ δημιουργεί ένα νέο κατάστημα ειδών αλιείας που εξειδικεύεται στο ψάρεμα από σκάφος διαθέτοντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων όπως μολύβι φύλακα – jigging – συρτή βυθού – be game και βέβαια τους σύγχρoνους ηλεκτρικούς μηχανισμούς βαθιάς καθετής.

Επιπλέον, παρουσιάζει όλες τις νέες προτάσεις της εταιρείας για τις πλέον εξειδικευμένες τεχνικές ψαρέματος όπως Slow Jigging, Jigging, Inchiku, μολύβι φύλακα, ψάρεμα με Σιλικόνες κλπ.

https://deepfishing.gr/store/

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor