Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.03.2023

CTD

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η CTD συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2023, 9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η CTD είναι μια επιχείρηση με φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα, που δραστηριοποιείται πάνω από 15 έτη στη λιανική πώληση, στο χώρο των αξεσουάρ του αυτοκινήτου, της μηχανής, του ποδηλάτου και του φορτηγού.

Διαθέτοντας πάνω από 40.000 διαφορετικά είδη ετοιμοπαράδοτων προϊόντων με άμεση διαθεσιμότητα κατέχουμε μια ισχυρή θέση στο λιανικό εμπόριο που μας κάνει ξεχωριστούς.

Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία στα προϊόντα και την τοποθέτηση αυτών στην πλειονότητά τους, εμπνέουν την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία που μας καθιστούν την πρώτη επιλογή των πελατών μας.

Η συνεχής μας εξέλιξη στον χώρο του e commerce, με την επέκταση της CTD σε αγορές του εξωτερικού, όπως η Ρουμανία και η Βουλγαρία το τελευταίο έτος, καθώς και η διαρκής ενημέρωση και εκπαίδευσή μας στα νέα προϊόντα σε ένα χώρο που συνεχώς εμπλουτίζεται και αναπτύσσεται έχουν ως αποτέλεσμα την επιβράβευσή μας από τους πελάτες μας που μας το δείχνουν έμπρακτα με τις συνεχώς αυξανόμενες αξιολογήσεις τους στην Google, το Skroutz και άλλες πλατφόρμες.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελείται από ικανά στελέχη, άρτια εκπαιδευμένα που βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης, με τις πλέον κατάλληλες λύσεις ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας.

Η CTD οραματίζεται τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της και την ανάπτυξή της σε εθνικό και διεθνές επίπεδο ώστε να προσφέρει πάντα την καλύτερη ποιότητα στα προϊόντα της σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές και την μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών της.

Την CTD θα βρείτε στο περίπτερο B.108

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor