Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

03.08.2018

AQUACENTER- ΜΥΡΩΝ ΣΙΔΕΡΗΣ

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Aquacenter στην έκθεση ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – Sea & Tourism Expo 2018 που διοργανώνεται παράλληλα με την Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος

Η εταιρεία Aquacenter διαθέτει στην ελληνική αγορά μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για θαλάσσια ψυχαγωγία. Πελάτες της είναι οι εταιρείες θαλασσίων σπορ, ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρηματίες σε όλη την Ελλάδα.
Η Aquacenter συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει στη χώρα μας τις πλέον καινοτόμες εταιρείες στο κάθε είδος.
Η εταιρεία διαθέτει μεγάλη γκάμα καγιάκ για κάθε χρήση και ποδήλατα θαλάσσης. Σημαντικό μέρος των δρστηριοτήτων της αφορά η εμπορία ατομικών και ομαδικών φουσκωτών παιχνιδιών, μπανάνες, sliders κ.λπ. Επίσης η Aquacenter εμπορεύεται τα θαλάσσια και υποβρύχια σκούτερ Seadoo και πρωτότυπα επαγγελματικά τουριστικά σκάφη.
Τα προϊόντα της Aquacenter τα δούμε από κοντά στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 16 -18 Μαρτίου, στον εκθεσιακό χώρο HELEXPO MAROUSSI.
http://www.aquacenter.gr/
B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor