Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

03.07.2018

ALFA MARINE

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Και πάλι η εταιρεία ALFA MARINE συμμετέχει στη Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος.

Ο Αντρέας και Λάμπρος Αθανασάς, δυο αδέρφια οδηγούμενα από το πάθος τους για τη θάλασσα, δημιούργησαν το 2009 την εταιρεία alfa marine & motor. Η εταιρεία ξεκίνησε προσφέροντας προίοντα και υπηρεσίες σχετιζόμενα με μηχανοκίνητα σκάφη και μηχανές θαλάσσης.

Η εταιρεία σήμερα προσφέρει πωλήσεις και υπηρεσίες μετά την πώληση για τα παρακάτω προϊόντα: YAMAHA εξωλέμβιες και jet ski, Mercury εξωλέμβιες, TOHATSU εξωλέμβιες, Hyundai Seasall μηχανές θαλάσσης, ΥΑΜ φουσκωτά σκάφη, QUICKSILVER φουσκωτά σκάφη, PIRELLI φουσκωτά σκάφη, RIGIFLEX σκάφη πολυαιθυλενίου, OLYMPIC πολυεστερικά σκάφη, COMPASS πολυεστερικά σκάφη.

Δείτε από κοντά τις προτάσεις για τη θάλασσα της ALFA MARINE αποκλειστικά στην έκθεση BOAT&FISHING SHOW – SEA&TOURISM EXPO 16-18 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI.

http://www.alfamarine.gr/index.php

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor