Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 13-16 MARCH 2025

03.06.2024

Aegean Sea Dive Center

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το Aegean Sea Dive Center συμμετέχει στην έκθεση Scuba Dive Expo που πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την διπλή έκθεση Sea & Tourism Expo – Boat & Fishing Show, 7-10 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

 

Tο Aegean Sea Dive Center βρίσκεται μια ανάσα μακριά από τις πανέμορφες και καθαρές παραλίες της Ανατολικής Αττικής. Είτε είσαι αρχάριος, είτε έμπειρος δύτης, οικογένεια με παιδιά, μια παρέα από φίλους ή αν θέλεις απλά να ξεφύγεις από το άγχος της καθημερινότητας, θα βρείς εδώ κάτι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου.

Tο Aegean Sea Dive Center είναι ένα πιστοποιημένο κέντρο εκπαίδευσης της PADI, της παγκόσμιας ηγέτιδας στην πιστοποίηση ελεύθερης και αυτόνομης κατάδυσης. Το κέντρο καταδύσεών μας σου παρέχει το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης με σύγχρονο εξοπλισμό, και με μια ολοκληρωμένη σειρά μαθημάτων, από μαθήματα κολύμβησης και ελεύθερης και αυτόνομης κατάδυσης, στην εκπαίδευση ειδικών μαθημάτων της PADI, διασφαλίζοντας την ασφάλεια, την ευεξία και την απόλαυσή σου.

Αν πάλι, σ’ενδιαφέρει η επαγγελματική καριέρα στις καταδύσεις, ειδικά στην Ελλάδα, η οποία αποτελεί ένα παγκόσμιο τουριστικό προορισμό, το Aegean Sea Dive Center θα σου δώσει ό,τι χρειάζεσαι για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον χώρο της κατάδυσης.

 

Σχετική εικόνα

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

TO BE ANNOUNCED

SUPPORTED BY

TO BE ANNOUNCED

MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED