Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.09.2020

3-S Marine Audio – MarineAudio.gr

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η 3-S Marine Audio συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi!

Η δεκαετής πείρα της 3-S στο χώρο του αυτ/του, μότο, σκάφος, σπίτι και η συνεχής ενημέρωση και εφαρμογή σε οτιδήποτε καινούριο υπάρχει στην παγκόσμια αγορά, την καθιστά πρωτοπόρα στην Ελλάδα.

Το marineaudio.gr εξειδικεύεται σε προϊόντα ασφαλείας, ήχου και multimedia σκαφών έχοντας δεκάδες πρωτότυπες εφαρμογές ακόμα και σε περιπτώσεις δύσκολες όπως JETSKI.

Η πολυετής εμπειρία στο χώρο του marine και η άψογη συνεργασία μας με τους κορυφαίους κατασκευαστές μπορούν να εγγυηθούν την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Η συνεχής ενημέρωση και εφαρμογή σε οτιδήποτε καινούριο υπάρχει στην παγκόσμια αγορά, μας καθιστά πρωτοπόρους στην Ελλάδα.
Οι συνεργάτες της marineaudio.gr είναι σε θέση να εκπληρώσουν οποιαδήποτε επιθυμία των πελατών με την τεχνογνωσία και τα άριστα προϊόντα που διαθέτουν από την συνεργασία με εταιρείες που πρωταγωνιστούν σε παγκόσμια και εγχώρια αγορά.

Το marineaudio.gr έχει το καλύτερο τμήμα τεχνικής υποστήριξης και after sales support, το οποίο είναι από την αρχή δίπλα στον πελάτη βοηθώντας τον στην καλύτερη επιλογή προϊόντος αλλά και στην μετέπειτα εγκατάσταση του.

Την 3-S Marine Audio θα βρείτε στο περίπτερο B.62

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor