Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.29.2017

Boat & Fishing Show 2018: Εκπτωτικά κουπόνια σε 2.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η προώθηση της μεγαλύτερης γιορτής της Θάλασσας, της διπλής έκθεσης Boat & Fishing Show που πραγματοποιείται μαζί με την έκθεση ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, κορυφώνεται καθώς οι μέρες πλησιάζουν!

Σε 2.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν από την προηγούμενη εβδομάδα Εκπτωτικά κουπόνια των 4 ευρώ έχοντας σαν σκοπό να διευκολύνουν τους επισκέπτες παρέχοντας ταυτόχρονα ενημέρωση σε όλο το δίκτυο καταστημάτων του χώρου της θάλασσας.

ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ

Καταστήματα Σκαφών Αναψυχής & Ναυτιλιακών, Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης, Ειδών Αλιείας, Μαρίνες και Πάρκινγκ Σκαφών, Καταδυτικά Κέντρα και άλλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη θάλασσα, για άλλη μία χρονιά «στολίζονται» με τις αφίσες της έκθεσης, παρέχουν πληροφορίες και εκπτωτικά κουπόνια προβάλλοντας το μεγαλύτερο Θαλασσινό γεγονός της χρονιάς!

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία δίνοντας την ευκαιρία να βρεθούν από όλη την Ελλάδα άνθρωποι που επιχειρούν αλλά και μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη θάλασσα, το σκάφος, την αλιεία και την αυτόνομη κατάδυση!

Stay Tuned!

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED