Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.05.2018

YACCO OIL

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Τα λιπαντικά YACCO OIL συμμετέχουν και πάλι, στη Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea&tourism expo.

Η ZAK ΒRΟS A.E. είναι από το 1992 επίσημος αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της Γαλλικής εταιρείας YACCO SAF στην Ελλάδα. Η διάθεση των προϊόντων της YACCO γίνεται μέσα από ένα επίσημο δίκτυο τοπικών συνεργατών, που καλύπτει τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

Στο πελατολόγιο της YACCO στην Ελλάδα συμπεριλαμβάνονται οι: SEAT TECHNOCAR, ΚΟΜΒΟΣ – HYUNDAI , ΥΕΝ, NISSAN KATSOURIS, SEA STAR ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, YEN – ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΕΛΤΑ Α.Ε., ΔΕΗ Α.Ε., ΕΡΤ Α.Ε., GEMACO A.E., κλπ. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την αποτελεσματική προώθηση όλων των προϊόντων της YACCO, υπάρχει συνεχής ενημέρωση των συνεργατών και δημιουργική επέκταση του υπάρχοντος δικτύου και σε νέες περιοχές.

Τα προϊόντα της YACCO επιλέγεται να πωλούνται από “Επαγγελματίες” του χώρου, γιατί  είναι οι πλέον ικανοί για να σας προτείνουν το καταλληλότερο προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ένα προϊον που καλύπτει τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του κατασκευαστή του οχήματός σας.  Βέβαια το σημαντικότερο όλων, είναι  η άριστη ποιότητα των προϊόντων της YACCO.

Ενημερωθείτε από κοντά για όλα τα προϊόντα της εταιρείας αποκλειστικά στην έκθεση Boat&fishing SHOW 2018 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI  16-18 Μαρτίου 2018.

http://www.yacco.gr/

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor