Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.13.2019

Xtreme 4×4

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Xtreme 4×4 συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2019, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Η Xtreme 4×4 ξεκίνησε το 1999 σε ένα μικρό μαγαζί στην Λεωφόρο Αμφιθέας στο Παλαιό Φάληρο. Σκοπός της ήταν και εξακολουθεί να είναι ο εξοπλισμός τετρακίνητων οχημάτων, με απόλυτο κριτήριο τις ανάγκες των ιδιοκτητών τους και την χρήση για την οποία τα προορίζουν. Έχοντας σα βάση τη διαρκή ικανοποίηση του πελάτη μας μέσω της παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, φέραμε μια νέα εποχή στην ελληνική αγορά εξοπλισμού τετρακίνητων οχημάτων, η οποία μέσα σε λίγα χρόνια μας οδήγησε στην κορυφή της επιτυχίας. Σήμερα σε έναν ιδιόκτητο χώρο 1.450 τ.μ. η Χtreme 4×4 διαθέτει πρότυπους χώρους αποθήκευσης των εμπορευμάτων της, χώρο τοποθετήσεων αξεσουάρ και βελτιώσεως των οχημάτων, εκθεσιακό χώρο, γραφεία, αλλά και έναν υπέροχο χώρο αναμονής των πελατών, όπου έχουν στη διάθεσή τους τηλέφωνο, fax καθώς και ευρυζωνική σύνδεση internet. Όραμά μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε, έτσι ώστε οι πελάτες μας να μένουν πάντα απόλυτα ικανοποιημένοι, αλλά και να εξακολουθούμε πάντα να είμαστε μπροστά από τον ανταγωνισμό μας. Στην έκθεση Boat&fishing SHOW 29 -31 Μαρτίου 2019, HELEXPO MAROUSSI, θα παρουσιάσει όλα εκείνα τα εργαλεία που χρειάζεται το αυτοκίνητο μας, για τη σωστή ρημούλκηση του σκάφους μας, όπως εργάτες, ηλεκτρικά βίντζια και όλα τα νέα προιόντα της πλούσια γκάμας της, τόσο για το αυτοκίνητο όσο και για το τρέιλερ.

Την Xtreme 4×4 θα βρείτε στο περίπτερο C.24

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor