Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.11.2018

XTAR

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρεία XTAR συμμετέχει στην Boat & Fishing Show 2018 – ΈΚΘΕΣΗ ΨΑΡΕΜΑ ΣΚΑΦΟΣ, 16 – 18 Μαρτίου, Helexpo Maroussi.

Στο περίπτερο D65 της Xtar θα βρείτε τους ποιοτικούς φακούς της εταιρείας, για γενική και εξειδικευμένη χρήση. Η γκάμα φακών της εταιρείας περιλαμβάνει καταδυτικούς φακούς, φακούς κεφαλής και φακούς για κάθε outdoor δραστηριότητα. Παράλληλα, η γκάμα προϊόντων της Xtar περιλαμβάνει όλα τα είδη φορτιστών, φορητούς Usb, Lcd Series, ταχυφορτιστές κ.ά.

Στον κατάλογο της εταιρείας υπάρχουν και μπαταρίες για τη χρήση των φακών και διάφορα αξεσουάρ για την απρόσκοπτη λειτουργία τους. Η Xtar είναι μια εταιρεία που φιλοδοξεί να δώσει στους πελάτες της προϊόντα που θα τους ικανοποιήσουν όχι μόνο άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου. Η γκάμα της XTAR σε φακούς, μπαταρίες και φορτιστές περιλαμβάνει μόνο ποιοτικά προϊόντα έτσι ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

https://xtar.gr/

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor