Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.21.2022

XLarge – Boat Wrapping

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία XLARGE και η Boat Wrapping συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η εταιρία XLARGE θα παρουσιάσει τα νέα πατώµατα Boat Wrapping που πλέον έχουν γίνει ευρέως γνωστά και χρησιµοποιούνται σε καινούρια και παλιά σκάφη. Μάλιστα αρκετά γνωστά ναυπηγεία προσφέρουν στον έξτρα εξοπλισµό την τοποθέτηση Marine Foam Deck, ώστε και ο ιδιοκτήτης να µπορεί εύκολα να αναβαθµίσει το νέο του σκάφος. Αισθητικά το αποτέλεσµα είναι εντυπωσιακό δίνοντας marine look σε όλο το σκάφος και φυσικά µία αίσθηση πολυτέλειας. Πέρα όµως από την αισθητική πλευρά, ιδιαίτερα σηµαντική είναι η αντιολισθητική ιδιότητα του υλικού, όπου διατηρείται ακόµα και βρεγµένο.

Η xLarge εξειδικεύεται στην τοποθέτηση πατωµάτων MFD. Μπορεί να µεταµορφώσει το σκάφος σας τόσο µε τις ειδικές µεµβράνες διορθώνοντας εξωτερικές αλλά και εσωτερικές φθορές (Boat – Wrapping) όσο και µε τα ειδικά σχεδιασµένα πατώµατα Marine Foam Deck ακριβώς στα µέτρα του σκάφους. Πρόκειται για µια εναλλακτική λύση από την παραδοσιακή µοκέτα ή το ξύλινο/συνθετικό πάτωµα. Είναι κατασκευασµένο από RE/EVA κλειστού κυττάρου που δεν απορροφά νερό, παρέχει εξαιρετική πρόσφυση στεγνό ή βρεγµένο, δεν αναπτύσσει θερµοκρασία κατά τη διάρκεια της ηµέρας και είναι ανθεκτικό στην ακτινοβολία του ηλίου. Λόγω της ιδιότητας του στην απορρόφηση των κραδασµών παρέχει µέγιστη άνεση στους επιβάτες κατά την παραµονή τους στο σκάφος.

Η τέχνη της ολικής κάλυψης ενός σκάφους είναι ευρέως διαδεδομένη στις χώρες τους εξωτερικού εδώ και πολλά χρόνια. Στην Αμερική οι εταιρείες κατασκευής σκαφών το πουλάνε σαν αξεσουάρ, ενώ στην Αγγλία πλέον ντύνουν όλο σκάφος από το ναυπηγείο.

Στη χώρα μας δεν είναι αρκετά διαδεδομένο γιατί όπως κάθε τι άγνωστο δημιουργεί επιφυλάξεις στο κάτοχο του σκάφους. Ξέρουμε πολύ καλά ότι το σκάφος είναι το χόμπι του Έλληνα και ότι αξεσουάρ χρησιμοποιεί είναι επώνυμο και δοκιμασμένο.

Η XLarge τώρα μέσα από τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτει και τα σύγχρονα επώνυμα υλικά που χρησιμοποιεί για τη φιλοτέχνηση οχημάτων έρχεται να ανοίξει το δρόμο για άλλη μια φορά με τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει. Με το σύγχρονο σχεδιαστικό τμήμα της αναλαμβάνει την επιμέτρηση και τη δημιουργία του εικαστικού και με το έμπειρο τεχνικό τμήμα της τοποθετεί τα αυτοκόλλητα επάνω στο σκάφος γρήγορα και υπεύθυνα.

Το κόστος σε σχέση με το αποτέλεσμα είναι πολύ μικρό και τα αυτοκόλλητα πέρα από το καλαίσθητο που προσδίδουν στο σκάφος το προστατεύουν και από μικροφθορές και μικρογρατζουνιές. Τα αυτοκόλλητα έχουν 7ετή εγγύηση εφόσον τηρούνται όλες οι προδιαγραφές της κατασκευάστριας εταιρείας.

Την XLarge και την Boat Wrapping θα τις βρείτε στο περίπτερο Α.34

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

To be announced

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor