ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

03.05.2018

XLARGE

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία XLARGE και η HYDROwrapping στη Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea&tourism expo.

Η υδροβαφή όπως ακριβώς ονοµάζεται στα ελληνικά, είναι µια µέθοδος µε την οποία µπορείς να δώσεις χρώµα και σχέδιο σε οποιαδήποτε επιφάνεια µπορεί να βυθιστεί στο νερό. Από ένα απλό αντικείµενο έως και πολύπλευρα αντικείµενα (3D). Η διαδικασία επεξεργασίας της υδροφαβής είναι ακριβώς η ίδια µε τη βαφή ενός αυτοκινήτου. Όπως το τρίψιµο, στοκάρισµα, αστάρι, βαφή και τέλος το βερνίκι. Ανάµεσα στο στάδιο της βαφής και του βερνικού µεσολαβεί η υδατοβαφή!

Marine Deck, Foam Vinyl από την XLARGE

Ένα νέο φύλλο αφρού με κόλλα και διαφορετικό διπλό χρωματισμό, κατάλληλο για ντεκ και πλατφόρμες σκάφους. Τα φύλλα είναι φτιαγμένα από ρητίνη υψηλής ποιότητας EVA και τα δύο στρώματα είναι κολλημένα μεταξύ τους χωρίς συγκόλληση, πετυγχάνοντας έτσι την μέγιστη αντοχή σε τριβή. Με το σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει η Xlarge μπορούμε να χαράξουμε εκτός από τις κλασσικές γραμμές, οποιοδήποτε σχέδιο ή μοτίβο της αρεσκείας σας.

Το σχέδιο της υδροβαφής που έχει επιλεγεί µέσα από µια τεράστια γκάµα σχεδίων όπως ανθρακόνηµα, ξύλο, φωτιές, γεωμετρικά σχέδια κλπ. έρχεται και «κολάει» µε µια ιδιαίτερη τεχνοτροπία επάνω στο αντικείμενο.

Το αποτέλεσµα είναι άψογο και το φινίρισµά του μοναδικό, δίνοντας µία διαφορετική πινελιά στο αντικέιµενό σας, το οποίο µπορεί να είναι αξεσουάρ αυτοκινήτου, µηχανής, σκάφους, hobby, µουσικά όργανα, όπλα κλπ.

Η HYDROwrapping έχοντας τον τίτλο της ήδη καταξιωµένης στον χώρο των εκτυπώσεων XLARGE, σας εγγυάται για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσµα.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image