Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.24.2023

Wiley X

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρεία Wiley X συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2023, 9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Το 1987, ο βετεράνος του αμερικανικού στρατού Myles Freeman Sr. ίδρυσε το Wiley X, με μια εστιασμένη αποφασιστικότητα να δημιουργήσει τον καλύτερο προστατευτικό εξοπλισμό στον κόσμο για τις ένοπλες δυνάμεις. Ένας ξεκάθαρος στόχος για την προστασία αυτών που προστατεύουν όλους μας.

Με τον καιρό, η εταιρεία αναπτύχθηκε και έγινε μία από τις κορυφαίες μάρκες. Δημιουργούμε καινοτόμα γυαλιά ηλίου και γυαλιά οράσεως, όπου η λειτουργικότητα, η ασφάλεια, η τεχνολογία και η μόδα πάνε χέρι-χέρι.

Σήμερα είμαστε μια οικογενειακή εταιρεία που βρίσκεται στο Τέξας, με τη θυγατρική εταιρεία Wiley X EMEA, με έδρα τη Δανία, η οποία διαχειρίζεται τις πωλήσεις στην Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Αναγνωρίζουμε ότι ο σημερινός τρόπος ζωής αποτελεί συνεχή απειλή για την υγεία των ματιών μας και γι’ αυτό έχουμε δημιουργήσει μερικά από τα πιο καινοτόμα, λειτουργικά και χρωματικά γυαλιά ηλίου στον κόσμο.

Δεκαετίες καινοτομίας και τελειοποίησης του σχεδιασμού μας έχουν διδάξει ότι ποτέ δεν κόβετε τις γωνίες. Όσον αφορά τα γυαλιά ηλίου και τα γυαλιά ασφαλείας, έχουμε συνεχώς καινοτομίες της επωνυμίας, του σχεδιασμού και της τεχνολογίας μας, τελικά, καθιστώντας μας ειδικούς και μία από τις κορυφαίες μάρκες στην επιχείρηση. Κομψό, κομψό, στιβαρό, μοντέρνο και ευέλικτο, το Wiley X τα προσφέρει όλα στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

Σταθείτε δίπλα μας και ζήστε χρώματα όπως δεν τα έχετε ξαναδεί με τους καινοτόμους φακούς μας CAPTIVATETM Polarized.

Την εταιρεία Wiley X θα τη βρείτε στο περίπτερο A.60

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

To be announced

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor