Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

02.09.2020

Water Motion | Θαλάσσια σπορ

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Water Motion στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 2020 που διοργανώνεται παράλληλα με την Boat & Fishing Show 2020 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi!

Η Water Motion είναι η κορυφαία εταιρεία θαλάσσιων σπορ στην Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια. Ειδικεύεται στην πώληση προϊόντων Water Ski, Wakeboard και Καγιάκ.  Στο κατάστημά θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε εξοπλισμό θαλασσίων σπορ και σπορ βουνού.  Διαθέτει προϊόντα των εταιρειών HO Skis, Hyperlite wakeboards, Jobe Sports , Camaro, Advanced Elements καγιάκ και SUPs, Emotion Kayaks, Pelican Kayaks καθώς και πολλών άλλων.  Στην Water Motion αγαπάμε το παιχνίδι στο βουνό και στη θάλασσα! Γιαυτό παρέχει τις καλύτερες μάρκες και υποστηρίζει όλα τα προϊόντα της εξασφαλίζοντας  100% εγγύηση  στους πελάτες!

Αυτό που ξεκίνησε ως μια μικρή αποθήκη πριν από 30 χρόνια, είναι πλέον το μεγαλύτερο κέντρο διανομής της Ελλάδας για θαλάσσια σπορ.

Τη Water Motion θα βρείτε στο περίπτερο D.52-D.54-D.56

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED