Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.11.2018

VISUAL ACOUSTICS

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Visual Acoustics συμμετέχει στη Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea & Tourism expo 2018.

Στο περίπτερο της Visual Acoustics θα μπορέσετε να δείτε όλη την γκάμα των προϊόντων marine της εταιρείας. Στα σταντ της εταιρείας θα βρείτε ηχοσυστήματα Hertz, Audison Connection, JL Audio, Mac Audio, Dynamat, StP. Εξειδικευμένοι σύμβουλοι ήχου θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών για οποιαδήποτε πληροφορία.

Η Visual Acoustics διαθέτει καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και ένα δίκτυο με πάνω από εκατό συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία προσφέρει αυθημερόν εγκατάσταση για όλα τα ηχοσυστήματα και άμεση τεχνική υποστήριξη. Όλα τα προϊόντα της Visual Acoustics υποστηρίζονται από 24μηνη εγγύηση καλής λειτουργίας.

Τα συστήματα ήχου της Visual Acoustics θα τα δούμε από κοντά στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 16-18 Μαρτίου, στον εκθεσιακό χώρο HELEXPO MAROUSSI.

www.visualacoustics.gr

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor