ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

02.24.2020

Vemar Yacht Coatings

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

H VEMAR Yacht Coatings συμμετέχει στην έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ – BOAT & FISHING SHOW 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi.

Η VEMAR αποτελεί τον Ναυτιλιακό κλάδο της HB BODY που δημιουργήθηκε για να προσφέρει στην απαιτητική αγορά των σκαφών αναψυχής προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και απόδοσης με την παράλληλη παροχή τεχνικών υπηρεσιών από ειδικούς. H HB BODY δημιουργήθηκε το 1982 σε ένα μικρό υπόγειο της Θεσσαλονίκης με το όραμα του ιδρυτή κ. Η. Βασιλειάδη να εισάγει στην Ελληνική αγορά της επαναβαφής αυτοκινήτου μία πλήρη σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, για να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών του φανοβαφείου.

Σήμερα, μετά από σχεδόν 40 χρόνια, η HB BODY κρατάει ένα σημαντικό μερίδιο στην παγκόσμια αγορά καθώς το 90% της παραγωγής της εξάγεται σε 75 χώρες και στις 5 ηπείρους. Στην VEMAR επεκτείνουμε ραγδαία το παγκόσμιο δίκτυο μας από την έδρα μας στην Ελλάδα, εκμεταλλευόμενοι τις υπάρχουσες συνέργειες αλλά και τα υποκαταστήματα σε Ην. Βασίλειο, Ισπανία, Βουλγαρία και Ρωσία.

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις στους λάτρεις των σκαφών αναψυχής και στους επαγγελματίες του χώρου της συντήρησης, δημιουργώντας ένα παγκόσμιο δίκτυο ειδικών και προσφέροντας υψηλής ποιότητας και απόδοσης προϊόντα και υπηρεσίες. Πάντα δίπλα σας με τις κατάλληλες λύσεις οπουδήποτε μας χρειαστείτε. Είμαστε η VEMAR!

Την Vemar Yacht Coatings θα την βρείτε στο περίπτερο B.45

 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image