Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 09-12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

03.11.2017

ΒΑΡΤΑΛ – Ε & Ι. ΒΑΡΟΥΞΗ Ο.Ε.

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία ΒΑΡΤΑΛ – Ε & Ι. ΒΑΡΟΥΞΗ Ο.Ε. για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, αποκλειστικά & μόνο στη Boat & Fishing Show – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος.

Θα δούμε από κοντά όλη τη γκάμα των αόρατων fluorocarbon πετονιών της SEAGUAR, τους ηλεκτρικούς μηχανισμούς HAPYSON για δέσιμο αγκιστριών, ένωση νήματος-πετονιάς, τεχνητά δολώματα Lucky Craft, καθώς και υποβρύχιους φακούς Vartal.

Επίσης αντλίες διατήρησης ζωντανού δολώματος, εξειδικευμένους φακούς για ψάρεμα αλλά και για κατάδυση και μια γκάμα πρωτοποριακών για την ελληνική αγορά προϊόντων που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


SILVER SPONSOR

Big Sponsor


POOL SPONSOR

Pool Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor