ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

02.16.2020

Tubertini SRL

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Ιταλική εταιρία παραγωγής ειδών αλιείας TUBERTINI SRL συμμετέχει για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε Ελληνική έκθεση! Θα την βρείτε στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi!

Η εταιρία Tubertini, με τις συμβουλές των αθλητών αλιείας και των συνεργατών της, σχεδιάζει και παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας και απαιτήσεων.

Χρησιμοποιώντας τους αγώνες αλιείας σαν πεδίο δοκιμών, οι αθλητές τις Tubertini αποτελούν την βάση για την εξέλιξη της τεχνολογίας στην παραγωγή δίνοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό για κάθε απαιτητικό ψαρά.

Η Tubertini βρίσκεται στο Βαζζάνο, μια επαρχία στη Μπολόνια Ιταλίας και εκτείνεται σε ένα κτίριο πάνω από 2.800 τμ. με 29 εργαζόμενους. Στο εσωτερικό χώρο της εταιρίας εκτός από τις αποθήκες, υπάρχει η παραγωγή φελλών, η περιτύλιξη νάυλον, και σε απόσταση λιγότερο 100 μέτρων το δεύτερο εργοστάσιο 800 τμ. για την παραγωγή τεχνητών δολωμάτων.

Στην έκθεση Boat & Fishing Show 2020 θα παρουσιάσει όλα τα νέα προϊόντα της εταιρίας ενώ θα ακολουθήσουν σεμινάρια του Πρωταθλητή ψαρέματος από βάρκα Marco Volpi, του ιδρυτή Glauco Tubertini και του Matteo Tubertini!

Θα βρείτε την Tubertini στο περίπτερο D.46

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image