Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.16.2020

Tubertini SRL

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Ιταλική εταιρία παραγωγής ειδών αλιείας TUBERTINI SRL συμμετέχει για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε Ελληνική έκθεση! Θα την βρείτε στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi!

Η εταιρία Tubertini, με τις συμβουλές των αθλητών αλιείας και των συνεργατών της, σχεδιάζει και παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας και απαιτήσεων.

Χρησιμοποιώντας τους αγώνες αλιείας σαν πεδίο δοκιμών, οι αθλητές τις Tubertini αποτελούν την βάση για την εξέλιξη της τεχνολογίας στην παραγωγή δίνοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό για κάθε απαιτητικό ψαρά.

Η Tubertini βρίσκεται στο Βαζζάνο, μια επαρχία στη Μπολόνια Ιταλίας και εκτείνεται σε ένα κτίριο πάνω από 2.800 τμ. με 29 εργαζόμενους. Στο εσωτερικό χώρο της εταιρίας εκτός από τις αποθήκες, υπάρχει η παραγωγή φελλών, η περιτύλιξη νάυλον, και σε απόσταση λιγότερο 100 μέτρων το δεύτερο εργοστάσιο 800 τμ. για την παραγωγή τεχνητών δολωμάτων.

Στην έκθεση Boat & Fishing Show 2020 θα παρουσιάσει όλα τα νέα προϊόντα της εταιρίας ενώ θα ακολουθήσουν σεμινάρια του Πρωταθλητή ψαρέματος από βάρκα Marco Volpi, του ιδρυτή Glauco Tubertini και του Matteo Tubertini!

Θα βρείτε την Tubertini στο περίπτερο D.46

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor